CV

Életrajzi adataim, szakmai életutam röviden

Esztergomi családba születtem, Édesanyám és Édesapám ismert orvosok Esztergomban. Gyermekként a József Attila Általános Iskolába jártam és középiskolai tanulmányaimat a Dobó Katalin Gimnáziumban végeztem. Egyetemi diplomát a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem, angolul és németül beszélek.

Közigazgatási vezetői és fejlesztéspolitikai tapasztalataimat a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban szereztem, ahol kommunikációs területen dolgoztam, majd a Miniszterelnökségen, ahol osztályvezetői pozíciót töltöttem be. Ezt követően a Kiemelt Ügyekért Felelős Helyettes Államtitkárságon főosztályvezető lettem. Később, a Miniszterelnöki Kabinetben kabinetfőnök-helyettesi pozíciót töltöttem be, majd a Miniszterelnöki Programirodát Vezető Államtitkárnak a kabinetfőnöke voltam, aztán a Magyar Turisztikai Ügynökség Vezérigazgatójának kabinetfőnöki pozíciójára kértek fel, ahol hazánk turisztikai, fejlesztéspolitikai tervezésében és lebonyolításában vettem részt. 2019. májusától Esztergom város turisztikai fejlesztéseiért felelős miniszteri biztossá neveztek ki. 2019. október 13-án az esztergomi választópolgárok bizalmából a város polgármestere lettem.

Valamennyi feladatban, az élet valamennyi területén igyekeztem mindig szorgalmam, és tudásom legjavát adni.
Szerencsés embernek vallom magam, mert a feladataimra soha nem tekintettem úgy, mint munkára, sokkal inkább kihívásként. Polgármesteri munkám sem kivétel ez alól. Esztergomi lévén tudom, hogy mi, esztergomiak mire vágyunk, tudom, minden lehetőséget meg kell ragadni, és azt is tudom, hogy minden eddigi tapasztalatomat és megszerzett kapcsolati tőkémet, lehetőségeimet képes vagyok a számomra otthont adó városunknak kamatoztatni.

Célom, hogy ezeréves múltú városunk, a Dunakanyar fővárosa méltó helyére kerüljön. Ennek érdekében dolgozom Esztergomért!